بيت العائلة
اهلا بك فى منتدانا منتدى بيت العائله ، منتدى لجميع افراد البيت العربى للاسره والوالدين للشباب للفتياات للاطفال
بيت العائلة
اهلا بك فى منتدانا منتدى بيت العائله ، منتدى لجميع افراد البيت العربى للاسره والوالدين للشباب للفتياات للاطفال
بيت العائلة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى للاسره والشباب والفتيات مرحبا بك يا زائر في منتدى (بيت العائله )
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
اللهم احفظ مصر واهلها ، اللهم ردنا اليك رداً جميلاً
Cairo
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم

 

 خلطة الدجاج كنتاكى على طريقة الشيف حسن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام يوسف
عضو فعال
عضو فعال
ام يوسف


عدد المساهمات : 54
تاريخ التسجيل : 12/01/2012
العمر : 40

خلطة الدجاج كنتاكى على طريقة الشيف حسن  Empty
مُساهمةموضوع: خلطة الدجاج كنتاكى على طريقة الشيف حسن    خلطة الدجاج كنتاكى على طريقة الشيف حسن  I_icon_minitimeالخميس يناير 26, 2012 1:13 pm

انا جيبالكم خلطة الدجاج كنتاكى بس على عايزه ردود حلوووووووووووووووه
المقادير:....... -ثوم بودر-بقدونس بودر-بابريكا- فلفل اسود وملح-زعتر بودر-شطة بودر - ورق لورو بودر-بصل - دقيق _بيض_ لبن
طريقة العمل: هتجيبى الفراخ او اللى عندك صدور-اوراك براحتك
تبلى الفراخ بالملح والفلفل وبهارات الفراخ وتسيبيها ساعة وبعدين حطى معلقة من كل حاجة عندك من الخلطة السرية دة فى طبق تانى لوحدة وبعدين تجيبى الدقيق وتحطى عليةمعلقتين من الخلطة دى واهم حاجة بقى ملعقة بيكنج بودر وقلبيهم فى الدقيق وبعدين جيبى الفراخ وحطيهم فى البيض واللبن وبعدين فى الدقيق واضغطى عليهم كويس وتكون طاسة على النار فيها زيت غزير وسخن وحطيهم على النر ووطى النار غليهم وبالهنا والشفا على فكرة لو عاوزة تاخدى الفراخ الاول نصف سلقة ما فيش مشكلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
خلطة الدجاج كنتاكى على طريقة الشيف حسن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة بيتزا الجلاش على طريقة الشيف يسري
» طريقة عمل الكفتة (داوود باشا)على طريقة الست غاليه
» طريقة عمل النسكافيه
» طريقة عمل الكفته
» البطاطس المحمره على طريقة الست غاليه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بيت العائلة :: منتدى الطبخ :: اطباق اساسيه-
انتقل الى: